Bekijk de eerdere projecten of neem meteen contact op!


Volg Mellies op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van de nieuwste projecten!


Mellies Grime specialiseert zich in een breed gebied van creatieve uitingen. Zo kun je terecht voor grime en het schminken van individuele personen, maar ook voor het schminken van groepen zoals barpersoneel, danseressen en vriendengroepen. Ook is Mellies Grime geschikt voor kinderactiviteiten en themafeestjes. Bekijk meer hierover onder het kopje Kinderschmink

 

Daarnaast staat Mellies Grime ook bekent om haar unieke buikschilderingen bij zwangere vrouwen. Deze buikschilderingen (of bellypaintings) worden geheel gezet naar jouw wensen! Extra leuk als cadeau voor een babyshower of als aandenken aan dit prachtige moment.

 

Naast schminken en buikschilderingen, kun je er voor kiezen om jezelf helemaal te laten transformeren door deze specialiteiten te combineren in een volledige bodypainting. Je kunt hierbij kun je o.a. denken aan een full bodypainting, een bodypainting op je rug of in je nek, of op je schouder in combinatie met je gezicht.

 

Buiten het schminken van lichaam en gezicht, is het maken van muurschilderingen ook een van de kernactiviteiten van Mellies Grime. De muurschildering wordt geheel naar jouw wensen gezet, waardoor je iets unieks kunt toevoegen aan je interieur. Zo kun je denken aan een stijlvolle muurschildering voor in de woonkamer, of een passende muurschildering voor in de nieuwe babykamer.