Ga direct zelf aan de slag met een basisworkshop kinderschmink 

Wil jij zelf thuis je kinderen schminken? Heb je altijd al iets met je creativiteit willen doen? Of ben je op zoek naar een leuke activiteit met vriendinnen? Volg dan een workshop kindergrime en leer in één sessie de basis van het schminken. 

In slechts 2 uur tijd leer je onder andere de basis technieken van schminken, welke materialen het fijnst zijn om te gebruiken én ga je naar huis met 2 leuke ontwerpen die je direct thuis kunt uitproberen. Kies bijvoorbeeld voor Gekke DierenPiraten & Prinsessen of Draken & Unicorns. En schmink je kids de volgende keer zelf met met Carnaval, Halloween, buurt- of kinderfeestjes. 

Eerdere workshops 

*Komt de datum van de eerstvolgende workshop niet uit? Maar wilt u wel samen met vriendinnen, collega's of familie een workshop volgen?

Vraag dan een andere datum aan! En we kijken samen naar de mogelijkheden. 

Schminkworkshop voor Halloween of Carnaval

Speciaal voor Halloween en Carnaval biedt Mellies Grime extra thema workshops aan zodat jij helemaal klaar bent voor de verkleedpartijtjes. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer over de schminkworkshops met Carnaval

Kinderschmink van Mellies

Liever niet zelf met schmink in de weer tijdens het feestje van je kinderen? Of liever toch gewoon een grimeur inhuren voor de activiteit? Dan kun je natuurlijk ook gewoon Mellies boeken voor kindergrime. 

Eerdere projecten