Wil jouw carnavalsvereniging laten schminken voor de optocht? Of moet het barpersoneel helemaal in thema zijn gedurende Carnaval? Wil je individuele schmink om je outfit compleet te maken? Of de kids ready maken voor de kinderoptocht? Wees er snel bij! Want VOL = VOL

Carnaval is hét uitgelezen moment om jezelf te schminken. Of nog beter... jezelf te laten schminken. Al jaren verzorgt Mellies Grime schmink voor verschillende carnavalsactiviteiten. Van kinderen schminken op een carnavalsfeestje tot volledige grime voor carnavalsverenigingen die strijden om de prijzen in de optocht. 

Benieuwd geworden? Bekijk hieronder resultaten van eerdere Carnavals 

Dag Dagdeel Beschikbaarheid
Vrijdag 9 februari Middag Beschikbaar
Vrijdag 9 februari Avond Beschikbaar
Zaterdag 10 februari Middag VOL
Zaterdag 10 februari Avond Beschikbaar
Zondag 11 februari Middag VOL
Zondag 11 februari Avond VOL
Maandag 12 februari Middag VOL
Maandag 12 februari Avond Beschikbaar
Dinsdag 13 februari Middag VOL
Dinsdag 13 februari Avond VOL

Mellies Grime werkt met professionele producten zoals Superstar, Diamond FX, en PXP.

Lees hier meer over de producten . 


Schminkworkshop Carnaval

Wil jij deze carnaval je outfit zelf nog completer maken? Of wil jij jouw kinderen, carnavalsvereniging of vriendinnengroep klaarstomen voor het leukste feest van het jaar? Schrijf je dan in voor één van de workshops en schmink zelf een fantastische look. 

In slechts 2 uur tijd leer je onder andere de basis technieken van schminken, welke materialen het fijnst zijn om te gebruiken én ga je naar huis met 2 leuke ontwerpen die je tijdens carnaval zelf kunt schminken. Kies voor de workshop en leer bijvoorbeeld het schminken van gekke dieren, piraten & princessen of draken & unicorns.