Mijn festivalseizoen: de hoogtepunten

Gepubliceerd op 14 november 2022 om 19:50

Het is al weer november. En dat betekent ook dat het festivalseizoen er op zit voor dit jaar. Een mooi moment om terug te blikken op een fantastische zomer. Want Mellies Grime brengt mij door heel Nederland. En niet alleen voor kinderfeestjes of buikschilderingen. Regelmatig ben ik als grimeur te vinden op de tofste festivals om acts of danseressen te schminken met de Special Guest. Van Dreamfields tot ADE. Tijd voor een overzicht! 

Brabants Verbond

Terug Naar Toen, Rewind, Herrie Met Gerrie en nog veel meer feestconcepten verzamelden zich in Eindhoven voor Brabants Verbond Zomercircus. Een grote vrolijke zomerse bedoeling met veel dansers, danseressen en circusacts. Oftewel... genoeg te schminken! Een mooie aftrap van mijn festivalseizoen. 

Dreamfields

8 juli mocht ik mee naar Dreamfields. En ondanks dat ik al veel heb kunnen afstrepen van mijn lijstje, blijft het gaaf om op dit soort grote festivals te staan. Ook hier verzorgde ik samen met het team van Special Guest de schmink (en gilitters!) voor de acts op het terrein. En had ik de glitters al genoemd....! 

Total Loss Festival

Allemaal van links naar rechts... Total Loss is het eigen festival van Snollebollekes. Feest gegarandeerd! En alle springende dansers en danseressen moesten natuurlijk tip-top verzorgd het podium op. En ja... na het schminken ben ik zelf ook nog even van links naar rechts gegaan op het festivalterein.

Mystic Garden ADE

Amsterdam Dance Event! Dé kers op de festivaltaart dit jaar! Toen ik de boeking kreeg voor Mystic Garden had ik nog geen idee dat deze editie onderdeel was van het ADE. Ik was al enthousiast over de klus, maar hoe gaaf is het om ook nog te kunnen zeggen dat je op Amsterdam Dance Event de grime van de acts hebt verzorgd! 


Misschien ook interessant?