Halloween in Molenstraat Nijmegen

Gepubliceerd op 2 november 2019 om 17:22

Monsters, clowns, skeletten en engen pompoenen. Op donderdag 31 oktober werd het personeel van de Molenstraat in Nijmegen geschminkt in Halloween thema! 

Zes van de acht Nijmeegse zaken van Oubaha Beheer b.v. deden mee aan dit grote feest. Iedere zaak werd een eigen thema toegekend waar het barpersoneel van deze zaak in werd geschminkt door Mellies Grime. 

 

Waar Café Malle Babbe werd getransformeerd tot Pop-Art Zombie, werden de dames van Heidi's Skihut voorzien van levensechte wonden. Cafe van Buren heb ik omgetoverd tot scary pumpkins, de meiden van Bar 2 werden geschminkt in de thema's Saw en Broken Doll en last but not least, waren de bartoppers van de Drie Gezusters volledig in geschminkt in IT-thema.

 

Samen met drie andere meiden die mij hebben geholpen hebben we ruim 35 man aan barpersoneel geschminkt uit in totaal 6 verschillende zaken. Uiteraard complimenten en een dankjewel naar deze dames!

 

Verder ben ik erg aan het genieten van de foto's, gemaakt door de fotografen in de straat. Bekijk de foto's snel hieronder!

 

Enthousiast geworden van de foto's? Klik hier voor ander projecten met groepen en personeel! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.