4 Tips voor een originele Carnavalsoutfit

Gepubliceerd op 24 januari 2020 om 16:30

Weken van voorbereiding, het hele internet afzoeken, en samen inkopen doen. Een hoop werk, maar dan heb je vervolgens wel een fantastische en vooral unieke carnavalsoutfit... of toch niet? Want tot je verbazing zie je iemand met dezelfde outfit op elke hoek van de straat en lijkt al je werk voor niets geweest. Herkenbaar? 

Toch kun je dit voorkomen! In deze blog probeer ik je te helpen met het bedenken van jouw perfecte carnavalsoutfit!

Met deze 4 tips kan jij deze carnaval wél origineel voor de dag komen! 

Maak je gedachten leeg!

We beginnen meteen met misschien wel de moeilijkste... maak je gedachten leeg! Vergeet alle outfits van eerdere jaren en kijk niet naar anderen in het verleden! Probeer niet te denken aan die stoere Top-Gun-outfit of aan dat schattige roodkapje jurkje. Begin helemaal op nieuw en sta open voor nieuwe ideeën. 

Brainstorm met vrienden/vriendinnen!

Vervolgens plan je een gezellige avond met vrienden en/of vriendinnen. Gezelligheid staat hier op nummer 1: zorg voor een lekker drankje en een ontspannen sfeer. Wanneer de stemming er goed in zit kan het brainstormen beginnen!

Begin met het noemen van outfits gebaseerd op bijvoorbeeld je favoriete films, series, jeugdhelden of gemeenschappelijke hobby's. Stimuleer elkaars ideeën, ga terug naar je jeugd, of denk juist aan je toekomst. Hou het vooral ook persoonlijk! Je zult merken dat naarmate de ideeën gekker worden, en de gezelligheid alleen maar groter wordt, de carnavalsoutfits ook steeds origineler worden.

Maak je carnavalsoutfit zelf!

Wanneer je een super leuk idee hebt voor jouw carnavalsoutfit, stap dan niet direct naar de eerste de beste winkel. (Dat doet iedereen namelijk!) Kijk wat je zelf kunt maken of zelf bij elkaar kunt toveren. En schrik niet; je hoeft natuurlijk niet alles zelf te maken, maar probeer de kant-en-klare pakken van de feestwinkel bij jou om de hoek te ontlopen! 

Wees samen uniek!

Wanneer je samen met je vrienden of vriendinnen een carnavalsoutfit wilt scoren, bedenk dan samen iets origineels! Gebruik te tips, kom met iets origineels en pas dit toe op je eigen vriendengroep. Voor je het weet ga je samen met je vrienden als gekleurde krijtjes of misschien wel als Tinkerbell en Peter Pan. 

Hulp Nodig?

Heb je hulp nodig bij het compleet maken van jouw carnavalsoutfit?

Mellies Grime zorgt voor passende en vooral unieke facepaintings, ook tijdens carnaval! 

Van groepen tot individueel en van volwassenen tot kinderen! Wees er snel bij want vol = vol! 

Meer informatie over wat Mellies Grime voor jou kan bieden? Bekijk snel de eerdere projecten! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.