Dé manier om jouw carnavalsoutfit compleet te maken!

Gepubliceerd op 18 februari 2020 om 18:10

Een mooie jurk, een zeemeermin-staart of een clownspak. Dit weekend is het carnaval! In welke outfit je tijdens carnaval ook rondloopt, laat je schminken, en maak je carnavals outfit compleet! 

In deze blog lees je verschillende ideeën voor jouw ideale Carnavalskostuum. 

Zeemeermin

De eerste tip is er eentje voor de vrouwen: zeemeermin. Waar je met carnaval helemaal vrij staat in je outfit keuze, sta je ook vrij in de mate waarin je verkleed over straat wilt. Als zeemeermin kun je alle kanten op! Zo kun je van top tot teen met pruik en zeemeermin-staart, of met kleine schubben op je wang (ook een aanrader voor kinderen). Wat je ook wilt, schmink kan jouw outfit maken! De laatste final touch waarmee jouw kostuum net iets meer kracht krijgt en je meteen uniek bent tussen alle andere zeemeerminnen op straat. 

Dia de los Muertos

Elegant, stijlvol, en feestelijk. Een aantal kenmerken van de prachtige verschijningen die je ziet tijdens deze Mexicaanse feestdag. Naast de prachtige jurken van de vrouw, en de stijlvolle pakken van de man, gaat iedereen geschminkt met de mooiste creaties van bloemen en doodshoofden. 

Deze feestdag is misschien wel hét bewijs dat schmink je outfit kan maken! En goed nieuws: we zien dit thema steeds vaker in Nederland! Dus ook voor carnaval is dit een erg geschikte outfit! 

Dieren

Een makkelijke, maar altijd geschikte carnavalsoutfit is natuurlijk een dierenpak (ook erg leuk voor kinderen!). Tijdens Carnaval lijkt het soms alsof je in een dierentuin loopt. Van een koeien-onesie tot tijgerkostuum en van een kippenpak tot giraffe. Op elke hoek van de straat zie je wel iemand als dier. Waarom? Het is makkelijk, praktisch en vooral altijd leuk! Wil jij dit jaar ook als een beest te keer gaan en als dier de straat op? Zorg dan dat je opvalt! Maak je outfit af met passende schmink! Makkelijk, praktisch en vooral nog leuker!

Superhelden

Door de successen van o.a. Marvel is de keuze uit een superhelden outfit flink gegroeid. Waar je kunt kiezen tussen de traditionele Superman of Badman kun je nu ook als Captain America, Wonder Woman of Iron Man!

Wat je ook kiest, je Carnavalsoutfit is pas echt compleet met passende schmink. Op deze manier ben jij de enige echte superheld tijdens Carnaval.  

Wil jij geschminkt worden tijdens Carnaval? En wil je dat het proffesioneel gebeurd?

Neem dan snel contact op met Mellies Grime!

Vol = Vol

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.