Nieuwe projecten afgetrapt met 'ode aan het festivalseizoen'

Gepubliceerd op 11 augustus 2020 om 22:04

De laatste tijd heeft ons leven erg op zijn kop gestaan door alle gezondheids- en maatschappelijke gevolgen van het coronavirus. Ik hoop dat jullie allemaal gezond zijn gebleven of inmiddels al weer genezen zijn. In deze blog even een korte update over mij, mijn werk, projecten en boekingen na en rond de coronatijd.

Een tijdje stilgezeten

Naast de projecten die logischerwijs even hebben stilgelegen, heb ik zelf ook ruim twee weken thuis gezeten in verband met ziekte. Of het corona was weet ik niet, want op dat moment mocht nog niet iedereen zich laten testen, maar nu ben ook ik al lange tijd weer helemaal beter.

Ook de boekingen hebben een tijdje stilgelegen. Daarom hebben jullie de afgelopen tijd minder van mij gehoord. Festivals waren afgelast, contactberoepen konden niet doorgaan en eigenlijk het gehele vakgebied lag stil. Jammer, want dit jaar zou het jaar voor mij zijn om mijn kunsten te laten zien op de grote namen in de festivalwereld.

Vooruit kijken!

Nu alles weer langzaam open gaat pak ik ook steeds meer projecten en boekingen op – met de maatregelen van dien. Zo zal ik werken met een mondkapje tijdens het zetten van face- body- of bellypaintings en kunnen muurschilderingen geheel contactloos worden gezet – het werken met handschoentjes gaat helaas niet. 

Omdat ik dit jaar veel op festivals zou hebben gestaan als grimeur, heb ik daar de eerste bodypainting na deze rumoerige periode aan opgedragen. ‘Een ode aan het afgelaste festivalseizoen 2020’, met mijn eigen lieftallige vriend als model. Wat mij betreft een passend project om mee te starten. 

Op de hoogte blijven van de nieuwste projecten? Volg Mellies Grime op Facebook en Instagram! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.