Een persoonlijk cadeautje met handlettering

Gepubliceerd op 23 september 2021 om 11:00

Zoals zoveel (kleine) ondernemers in Nederland ben ook ik de afgelopen anderhalf jaar creatief geweest in het vinden van projecten. Je wil immers wel bezig blijven met hetgeen dat je zo graag doet. In mijn geval creatief bezig zijn. Zo heb je al kunnen lezen hoe ik voor het eerst karikatuur heb getekend in een verzorgingstehuis voor ouderen. Maar daarnaast ben ik ook veel bezig geweest met handlettering. En met succes!

Van afscheidscadeautje tot bedankje

Een vriendinnetje vroeg mij een tijd geleden of ik notitieboekjes kon versieren met persoonlijke eigenschappen en karakterkenmerken van haar collega's, om tijdens haar afscheid als cadeautje te overhandigen. Nou... dat had ik nog nooit gedaan, dus ik dacht dat ik dat wel kon! En het resultaat mag er zijn al zeg ik het zelf. 

De boekjes werden zo goed ontvangen, dat om mij heen meer en meer vrienden, familie en kennissen soortgelijke boekjes wilden om als persoonlijk cadeautje te geven. Inmiddels ruim 30 (!) boekjes verder, is het tijd om het groter aan te pakken dan alleen via via. Daarom zijn ze vanaf nu ook via mijn website te bestellen! 

Een afscheidscadeau voor een collega? Een verjaardagscadeautje voor een vriendin? Of een bedankje voor iemand bijzonders? Met persoonlijk boekje zit je altijd goed! Geef 10-15 kenmerken/woorden/eigenschappen door die je graag wilt terug zien en kom met een origineel, uniek cadeau voor de dag! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.