Een uniek Sint- of Kerstcadeautje

Gepubliceerd op 21 november 2021 om 15:52

De fijne feestdagen staan weer voor de deur. Een tijd van gezelligheid met familie, eten met vrienden en natuurlijk... CADEAUTJES! Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeautje voor in de jutte zak van de Sint? Of wil jij iemand verrassen met een uniek cadeautje onder de kerstboom? Ga dan dit jaar voor een handgeschreven notitieboekje. Speciaal voor jou! 

Handgemaakte notitieboekjes

Ben jij op zoek naar een origineel cadeautje? Denk dan eens aan een handgeschreven notitieboekje. Speciaal voor jouw lieve oma, een vriendin of gewoon omdat het kan. 

Speciaal voor jou

Wil jij een extra persoonlijke touch? Dan kun je ook kiezen voor een compleet gepersonaliseerd boekje! Geef zelf de karaktereigenschappen of kenmerken door en verras jouw vriend, vriendin of collega in december. 

Gebruik de kortingscode 'DECEMBER2021' voor 50% korting op een gepersonaliseerd boekje

Een afscheidscadeau voor een collega? Een verjaardagscadeautje voor een vriendin? Of een bedankje voor iemand bijzonders? Met persoonlijk boekje zit je altijd goed! Geef 10-15 kenmerken/woorden/eigenschappen door die je graag wilt terug zien en kom met een origineel, uniek cadeau voor de dag! 

Inspiratie nodig?