Mellies

Mellies Grime zorgt voor unieke creaties door grime, bodyart en painting!

Zo specialiseert Mellies zich in schminken, buikschilderingen en bodypaint. En kun je terecht voor kinderschmink, muurschilderingen en make-up! Kijk snel naar de eerdere projecten of neem meteen contact op!

Diensten & Projecten ♥

Eerder geboekt door♥

Klik op de afbeelding voor meer informatie en foto's!


Volg Mellies Grime op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van de nieuwste projecten!


Even wat anders...

Naast schminken en bodypainten, kan ik in Mellies Grime ook meer van mijn creativiteit kwijt. Hieronder vind je een verzameling van projecten en verhalen die nét even wat anders zijn dan anderen. 

Lees snel meer♥

Het verhaal achter 'de uit de hand gelopen hobby'

"Als kind ben ik altijd erg creatief geweest, tekenen was mijn nummer 1 favoriete bezigheid. Dit werd vanuit thuis ook altijd erg gestimuleerd, op woensdag middag was ik aan het schilderen of tekenen met mijn moeder. En verjaardagsfeestjes bestonden uit knutselactiviteiten. Toen ik besloot te studeren voor juffrouw aan de pabo werd deze creativiteit alleen maar meer.

Lees meer »

Mellies Grime in 20 seconden ♥

Schminken, Buikschilderingen, Bodypaint en Muurschilderingen! Bekijk waar Mellies Grime voor staat in deze korte video!


Meer over de Diensten & Projecten van Mellies Grime

Mellies Grime specialiseert zich in een breed gebied van creatieve uitingen. Zo kun je terecht voor grime en het schminken van individuele personen, maar ook voor het schminken van groepen zoals barpersoneel, danseressen en vriendengroepen. Ook is Mellies Grime geschikt voor kinderactiviteiten en themafeestjes. Bekijk meer hierover onder het kopje Kinderschmink

 

Daarnaast staat Mellies Grime ook bekent om haar unieke buikschilderingen bij zwangere vrouwen. Deze buikschilderingen (of bellypaintings) worden geheel gezet naar jouw wensen! Extra leuk als cadeau voor een babyshower of als aandenken aan dit prachtige moment.

 

Naast schminken en buikschilderingen, kun je er voor kiezen om jezelf helemaal te laten transformeren door deze specialiteiten te combineren in een volledige bodypainting. Je kunt hierbij kun je o.a. denken aan een full bodypainting, een bodypainting op je rug of in je nek of, op je schouder in combinatie met je gezicht.

 

Buiten het schminken van lichaam en gezicht, is het maken van muurschilderingen ook een van de kernactiviteiten van Mellies Grime. De muurschildering wordt geheel naar jouw wensen gezet, waardoor je iets unieks kunt toevoegen aan je interieur. Zo kun je denken aan een stijlvolle muurschildering voor in de woonkamer, of een passende muurschildering voor in de nieuwe babykamer.